Kaan Urgancioglu, Aras Bulut Iynemli i Engin Ozturk su na licu mesta! Pomažu i mnogi drugi!

Aktivnosti turskih glumaca u vezi sa pomoći ugroženom stanovništvu se nastavljaju. Pojedini glumci su se zaputili i na lice mesta.

Kaan Urgancioglu, Aras Bulut Iynemli i Engin Ozturk su na licu mesta! Pomažu i mnogi drugi!

Foto Credits: Internet Haber

Među onima koji su na licu mesta i aktivno pomažu su i Aras Bulut Iynemli i Engin Ozturk. Podsećamo, Engin je nedavno imao i hiruršku intervenciju ali ga to nije sprečilo da da svoj doprinos i pomogne. Takođe, izveštava se i o tome da je i Kaan Urgancioglu u mestu Kadikoy i da do kasno u noć ostaje i pomaže pri prikupljanju pomoći za žrtve zemljotresa.

Svoj doprinos daju i Pinar Deniz i Kaan Yilidirim koji pomažu na mestima gde se prikuplja pomoć koja se dalje prosledjuje onima kojima je neophodna.  Cem Yilmaz se nalazi u Hatayu gde raznosi hranu žrtavama koje trenutno borave u zgradi bolnice. Pored toga, Cem lično donosi namirnice gde god je potrebno. Mert Ramazan Demir i njegov stariji brat takođe aktivno učestvuju u pomoći. Afra Saracoglu, Beril Pozam i njen momak Erdem Kaynarca su se angažovali na stadionu Fenerbahčea gde se prikuplja pomoć i dalje distribuira. Feyyaz Serifoglu je primećen u Aksu Holdingu gde se takođe skuplja pomoć žrtvama zemljotresa.

Pomoć na razne načine

Pojedini glumci učestvuju i u raznim programima za prikupljanje novčanih sredstava. Tako su učešće u uživo Babalativi programu uzeli Hazal Kaya, Cemal Can, Mujde Uzman, Nurgul Yesilcay i Danla Bilic.

Ilker Kaleli i njegova devojka Sila Gencoglu su najavili da će snositi troškove obrazovanja za troje dece koji su žrtva zemljotresa. Ferzan Ozpetek, italijanski režiser turskog porekla je donirao iznos od 200.000 lira odgovarajućem fondu koji će novac proslediti gde je potrebno.

Neki od glumaca proživljavaju veoma teške trenutke i ostali su bez jako bliskih osoba u ovim stravičnim dogadjajima od pre četiri dana. Ugur Aslan koji tumači važnu ulogu u popularnoj seriji Yargi / Presuda je potpuno slomljenom time što je ostao bez velikog dela porodice. Opširnije o tome možete čitati – OVDE.

By: TV Exposed