Dobar start filma Babamin Kemani / Očeva violina

Turski film Babamin Kemani / Očeva violina imao je svoju premijeru pre nekoliko dana. Podsećamo, u pitanju je projekat koji je emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Dobar start filma Babamin Kemani / Očeva violina

Foto Credits: IMDB

Babamin Kemani / Očeva violina je pokupio dosta simpatija na samom startu. Zabeležio je i dobar početak kada je gledanost u pitanju. Film je počeo sa 23. pozicije medju svim filmovima na ovoj digitalnoj platformi, na globalnom nivou.

Ovo naravno nije podjednako dobar uspeh kao što je to zabeležio film Kaggitan Hayatler. ali je veoma solidan rezultat. Pogotovo kada se u vidu ima činjenica da je film među najgledanijim projektima i to u nekoliko država.

Podsećamo, radnja filma Babanim Kemani / Očeva violina prati devojčicu koja je ostala bez roditelja, i koja se nakon toga zbliži sa svojim emocionalno distanciranim, uspešnim stricem violinistom kroz zajedničku tugu i ljubav prema muzici. Lik violiniste u ovom filmu tumači Engin Altan Duzyatan. Pored njega u filmu glume Gulizar Nisa Uray, Belcim Bilgin, Selim Erdogan, Erdem Bas, Yener Sezgin, Yigit Cakir, Ayfer Donmez i drugi.

Režiser i scenarista projekta je Andac Haznedaroglu. Premijera ovog projekta je bila 21. januara 2022. godine na pomenutoj Netflix digitalnoj platformi.

 NOVO - Evo zbog čega je uhapšen turski glumac Sermiyan Midyat

 By: Milt-TV Exposed