Nur Surer se oprašta od serije Camdaki Kiz

Popularna TV serija Kanala D, Camdaki Kiz jedna je od popularnih produkcija četvrtkom uveče sa svojom trećom sezonom.

Nur Surer se oprašta od serije Camdaki Kiz

Foto Credits: Haberturk

Serija, koja uključuje imena kao što su Burcu Biricik, Feyyaz Serifoglu, Hande Ataizi, Tamer Levent, Enis Arikan, Selma Ergec i Nur Surer, prati se sa divljenjem. Serija dakle uključuje iskusne i uspešne mlade generacije, kao i majstorske glumce.

U poslednjim epizodama ove turske serije, od projekta se jedno za drugim opraštaju značajna imena. Lik Cana, koju igra Hande Ataizi, napustila je seriju proteklih nedelja. Očekivalo se da će Cana, koja je bila trudna sa Sedatovim sinom, otići u Ameriku. Cana, kojoj je Cavit pretio, planirala je da napusti Sedatov život. Međutim, nakon neočekivane nesreće, Cana je preminula sa svojom bebom u stomaku.

Iz trejlera nove epizode ​​Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koja će biti objavljena u četvrtak, 29. decembra, vidi se da će se značajna glumica Nur Surer, koja je dala život liku Feride u seriji, oprostiti od ovog projekta. Nur, koja je ostavila trag na ekranima likom Feride i proslavila se svojim nastupom u svakoj epizodi, završila je snimanje i oprostila se od kolega.

Njen kolega Tamer Levent objavio je oproštajne trenutke Nur Surer i govor svojim kolegama na svom nalogu na društvenim mrežama. U svom govoru, iskusnu glumicu je aplauzom ispratila ekipa Camdaki Kiz: „Prošle su 43 godine otkako sam ušla u bioskop, želim da kažem da je ovaj set najsrećniji u kojima sam bila svih ovih godina.“. Na rastanku, gde su doživljeni i emotivni trenuci, glumica je izjavila da nikoga neće zaboraviti iz ovog projekta i da će s vremena na vreme posetiti set ove turske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Tamer Levent (@sanataevet)

NOVO - Yigit Kocak je privatno potpuno drugačija osoba od lika Omera!

By: TV Exposed