Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre i dalje izaziva jake emocije kod gledalaca

Uc Kiz Kardes / Tri sestre, jedna od popularnih TV serija utorkom uveče, nastavlja da impresionira široku publiku svojom pričom, iako ne može da dostigne rejting koji je postigla u prve dve sezone.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre i dalje izaziva jake emocije kod gledalaca

Foto Credits: Karar

Treća sezona serije, u kojoj je Gokberk Demirci počeo da se ističe svojim likom, Kartalom, u novom periodu, nastavlja se na Kanalu D.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, u kojoj je duo Berker Guven i Ozgu Kaya postigao veliki uspeh i koja je podarila sjajne emocije publici, sada nastavlja svoj put kao potpuno drugačija priča uz doprinos Gokberka Demircija.

Lik Turkan koja je uhvaćena između Somera i Kartala u TV seriji Uc Kiz Kardes povećao je radoznalost publike. Hoće li pobediti ljubav ili trud? U stvari, ovo pitanje će biti postavljeno.

Niko ne zna šta će Turkan uraditi. Ozgu Kaya je takođe rekla da ne zna kako će priča napredovati. Kaya, koja je nedavno uspela da napravi veliki iskorak u karijeri sa likom Turkan, rekla je sledeće o seriji:

„Još ne znamo da li Turkan to naziva ljubavlju ili radom. Turkan je trenutno u dilemi. Ali Ozgu kaže ljubav.”.

O greškama i trudu

Gokberk Demirci izlazi pred svoje obožavaoce u ulozi Kartala, koji ulaže velike napore da osvoji Turkan u priči serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Demirci je rekao: „Veoma mi je teško da odvojim ljubav i trud jedno od drugog.”.

Somer, koji se posle 5 godina pojavljuje pred Turkan, otkriva da ne može da je zaboravi i ulaže napore da je vrati.

Ozgu Kaya je navela da će prikazati putovanje njenog lika u kojem je dugo zaglavljena i doživljava mnogo složenih emocija i dodala da će priča stoga podeliti publiku na dvoje.

Berker Guven je o dešavanjima u seriji rekao: „Somer je napravio mnogo grešaka u svom odnosu sa Turkan. Od sada se nadam da će moći da nastavi svoj život kako bi nadoknadio te greške.”.

NOVO - Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače i dalje privlači pažnju

By: TV Exposed