Srpski glumci i holivudski glumci u tri filma o Nikoli Tesli

Život Nikole Tesle će biti dočaran na velikom platnu uz čak tri autora i tri filma. U ulogama će se naći Miloš Biković, Katarina Radivojević, Raša Bukvić i Eva Grin. Producenti filmova su iz Amerike, Rusije i Francuske. Film “Iz svetla: Luminous” je po žanru pomalo neočekivano – vestern. Reditelj filma je Boriša Simović, a ...

Srpski glumci i holivudski glumci u tri filma o Nikoli Tesli

Život Nikole Tesle će biti dočaran na velikom platnu uz čak tri autora i tri filma.

U ulogama će se naći Miloš Biković, Katarina Radivojević, Raša Bukvić i Eva Grin. Producenti filmova su iz Amerike, Rusije i Francuske.

Film "Iz svetla: Luminous" je po žanru pomalo neočekivano - vestern. Reditelj filma je Boriša Simović, a glavna uloga će pripasti Raši Bukviću. Partnerka u filmu će mu biti glumica Eva Grin.

"Čast mi je što igram Teslu, videćete, biće to vrlo zanimljiv film", rekao je Bukvić, prenosi "Kurir".

Autor Džejms Džeger sprema film o ljubavnom životu Nikole Tesle. Glavna uloga u tom filmu pripala je Katarini Radivojević.

Treći film koji se sprema biće naučno-fantastični, a iza filma stoje Srbija i Rusija. Reditelj filma je Aleksandar Bogusovski ( režirao i film "Izvan granica realnosti" ), a glavna uloga će pripasti Milošu Bikoviću. Pored Miloša koji će igrati lik Nikole Tesle, u filmu će igrati i tri velike holivudske zvezde. Budžet filma je 15 miliona dolara, a na projektu se radi oko 2 godine.

"Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će to biti naučna fantastika", izjavio je glumac Miloš Biković.

By: TV Exposed