Problem za seriju Kara Tahta - Povređen Furkan Andic

Nova serija TRT1 u sezoni koja je u toku, Kara Tahta / Tabla, biće pred publikom sa svojom 4. epizodom koja će biti emitovana ove nedelje. U novoj epizodi publika će svedočiti trenucima u kojima su su Irmak i Atlas ponovo morali da krenu u dva različita pravca zbog onih koji su sprečili njihovu ljubav, i trenucima kada su se suočili sa istinom.

Problem za seriju Kara Tahta - Povređen Furkan Andic

Foto Credits: DiziCentral

Početkom emitovanja serije na društvenim mrežama su iznete brojne kritike zbog scenarija prve epizode ​​koji nije bio onakav kakav se očekivalo. U komentarima na društvenim mrežama pojavila se pomisao da će priča o seriji Kara Tahta biti mnogo bolja kako epizode ​​budu odmicale.

Loše vesti stigle su ove nedelje iz ove nove ambiciozne TV serije TRT1, u kojoj glume Furkan Andic, Miray Daner i Cengiz Bozkurt. Glumac Furkan Andic, koji je dao život liku Atlasa u seriji, koja se sredom susreće sa publikom, povređen je dok se pripremao za ulogu na setu, pa su mu prekinuta snimanja u Jedrenu.

Saznalo se da je nakog naglog pokreta mladog glumca povređen prednji ukršteni ligament na desnoj nozi. Nakon intervencije ekipe prve pomoći prisutne na snimanju, počelo je lečenje ovog turskog glumca, koji je odmah prevezen u Yedrene Sultan Murat državnu bolnicu.

Kada su lekari, koji su izjavili da analiza incidenta i povrede i dalje traje, dali mišljenje da Furkan Andic treba da miruje 10 dana, producent Sureyya Yasar Onal saopštio je ekipi da je snimanje serije prekinuto na 10 dana nakon ove neočekivane povrede.

Ovo bi u mnogome moglo da utiče na seriju Kara Tahta / Tabla jer je Andic veoma važan za radnju ovog projekta…

NOVO - Ozge Ozder o planovima nakon serije Sadakatsiz

By: Milt-TV Exposed