Demet Ozdemir se priprema za novi projekat

Poznata glumica Demet Ozdemir prolazi kroz naporan period. Nakon što se dogovorila sa Disney Plus digitalnom platformom, glumica, koja je otišla na set za seriju Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, rekla je da su sa njenim kolegama napravili zabavno okruženje za snimanje.

Demet Ozdemir se priprema za novi projekat

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Glumica zbog ugovora ne može da iznosi detalje o svojoj novoj drami, ali je izjavila da je na snimanju sve bilo u redu i da je veoma srećna zbog ovog projekta. Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan takođe glume u novoj seriji Dunyayla Benim Aramda, koja će prema najavama biti zanimljiva romantična humoristična serija. Međutim, glumica ima još jedan projekat.

Demet, koja će biti na snimanju drugog dela filma Ask Taktikleri, u kojem je glumila sa Sukruom Ozyildizom u letnjim mesecima prošle godine, leto će ponovo provesti radno. U stvari, Demet Ozdemir je sklopila poseban ugovor sa Disney Plus-om i pristala da učestvuje u radu ove platforme.

Međutim, zvaničnici Disney Plusa dali su dozvolu poznatoj glumici za projekat Ask Taktikleri 2, koji će se snimati za Netflix digitalnu platformu. Nakon učešća u ovom projektu, Ozdemir će nastaviti svoj put sa projektima koji će biti objavljeni samo na Disney Plus-u.

Nastavljaju se pripreme za drugi film Ask Taktikleri 2. Raspored snimanja već neko vreme nije saopšten. Međutim, prema dobijenim informacijama, ekipa počinje sa snimanjem u julu.

NOVO - Cansu Dere se oprostila od serije Sadakatsiz

By: TV Exposed