Aslihan Malbora spremna za povratak na set

Mlada glumica Aslihan Malbora osvojila je priznanje široke baze obožavatelja svojom igrom u TV seriji Uc Kurus prošle sezone.

Aslihan Malbora spremna za povratak na set

Foto Credits: IMDB

Glumica, koju smo ove sezone gledali u glavnoj ulozi u TV seriji Fox-a pod nazivom Darmaduman, takođe je vodila veoma uspešan partnerski proces sa Aytacom Sasmazom. TV serija pod nazivom Darmaduman, koja je počela veoma ambiciozno i turska je adaptacija serije Beverli Hils, nažalost nije dobila dobru gledanost. Serija, koju je Fox TV otkazao u 9. epizodi, nije mogla da ide dalje od prilike za dobro iskustvo za Aslihan Malboru.

Malbora je rekla da su komentari publike tokom procesa partnerstva sa Sasmazom u njenoj poslednjoj seriji bili veoma dobri i da to nije očekivala. Glumica je rekla: „Povratni rezultat je bio bolji nego što sam očekivala. Otišla sam tamo sa malo straha, ali smo dobili dobre rezultate.“. Navodeći da su producenti birali partnere između imena koja jedni drugima odgovaraju, glumica je objasnila da je to što su Aytac Sasmaz i ona upoređivani jedno sa drugim rezultat posebno stvorene situacije.

Aslihan Malbora će nastaviti da bude na setovima 2023. godine. Objašnjavajući da je imala intervjue i da želi da se vrati na snimanja, glumica nije mogla da da informacije jer još nema jasnog projekta. Aslihan, koja je nedavno stekla veliku popularnost, osvojila je srca mnogih mladih ljudi. Glumica je rekla: „Nije se mnogo promenilo za mene, to je imalo veliki uticaj na moju karijeru. Samo nastavljam dalje.”.

NOVO - Dobre vesti za one koji čekaju tursku seriju Organize Isler

By: TV Exposed