Veza između serija Istanbullu Gelin i Cop Adam!

Glumica Tilbe Saran, koja je kasnije uključena u priču kao psihologica u seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta, koja je ostavila trag u jednom periodu, takođe je veoma impresionirala publiku.

Veza između serija Istanbullu Gelin i Cop Adam!

Foto Credits: Internet Haber

Tilbe Saran, koju smo gledali kao psihologicu Idil kojoj je otišao lik Adem, koga igra Firat Tanis, odigrala je zapravo veoma važnu ulogu u nastanku još jedne serije. Serija Kirmizi Oda / Crvena soba, u kojoj je Binnur Kaya preuzela vodeću ulogu i ostvarila veliki uspeh, pojavila se nakon sesija psihologice koju je posećivao Adem, koja je dobila veliko priznanje i uticao na milione u seriji Istanbullu Gelin.

Naravno, treba napomenuti da su i Istanbullu Gelin, i serijal Kirmizi Oda ali i serija Cop Adam projekti istog producenta, odnosno iste produkcijske kuće. OGM Pictures često praktikuje ovu vrstu prelaza između serija. Sada će se slična situacija dogoditi u seriji Star TV pod nazivom Cop Adam / Čiča Gliša.

Fanovi oduševljeni

Tilbe Saran se vraća u TV seriju sa likom psihologice. Očekuje se da će se mnogo pričati i o scenama sa Enginom Altanom Duzyatanom u seriji Cop Adam, u kojoj će Saran učestvovati svojom impresivnom glumom. Iako je Tilbe učestvovala u nekoliko projekata nakon serije Istanbullu Gelin, vratila se na televizijski ekran sa serijom Cop Adam.

Povratak glumice na ekran takođe je obradovao svoje fanove. U novoj epizodi gledaćemo i scene psihologice koja je promenila lice serije Istanbullu Gelin, a zatim dovela do nove serije, ovog puta u seriji Cop Adam.

NOVO  - Nur Surer sa vraća novim upečatljivim likom u novoj seriji

By: TV Exposed