Aras Bulut Iynemli ne krije ljubav prema životinjama (FOTO)

Turski glumac Aras Bulut Iynemli uživa veliku popularnost u toj zemlji ali i širom sveta. Glumac je veoma popularan na društvenim mrežama o čemu govori i broj pratilaca njegovih zvaničnih naloga. Pored toga, glumac ima i veliki broj takozvanih fan profila. Njegov zvaničan profil na Instagramu prati preko 9.3 miliona ljudi.

Aras Bulut Iynemli ne krije ljubav prema životinjama (FOTO)

Aras sa svojim fanovima često deli razne fotografije sa setova i iz privatnog života. U poslednje vreme primetno je da objavljuje sve veći broj slika sa njegovim psom. Fanovima se te fotografije sa Arasovim ljubimcem i te kako dopadaju. Skoro svaka objava na kojoj su Bulut Iynemli i njegov ljubimac sakupi preko milion lajkova. Uz to nižu se na desetine hiljada komentara. Arasov pas je krajem prošle godine proslavio i svoj prvi rođendan. Glumac je i te fotografije podelio na Instagramu i još jednom oduševio sve svoje pratioce. U opisu je napisao Oglus, ime ljubimca i to da slavi prvi rođendan. Na fotograifji nije izostala ni svećica sa brojem jedan.

Njegova popularnost raste iz dana u dan. Podsećamo, Aras Bulut Iynemli je rođen 25. avgusta 1990. godine. Dakle, u pitanju je mlad glumac koji se aktivno glumom bavi od 2009. godine. Do sada je osvojio veliki broj nagrada i priznanja a pred njim je bez dileme sjajna budućnost. Aras ima starijeg brata Orcuna Iynemlija koji je takođe glumac. Pored brata ima i stariju sestru, televizijsku voditeljku i pevačicu Yesim Iynemli. Zanimljivo je i to da je Aras Bulut Iynemli rod i sa Miray Daner. Aras je veoma obrazovan. Položio je OSS (SAT ispit u Turskoj) kao prvi od 100 studenata. Studirao je avio inžinjerstvo. Nastavio je studije na Istanbulskom tehničkom univerzitetu.

Karijeru na TV ekranima je počeo tako što se pojavio u nekoliko reklama. Nakon toga je dobio svoju prvu ulogu u TV seriji Oyle Bir Gecer Zaman ki, sada već davne 2010. godine. U 2011. godini kada je imao nepunih dvadeset i jednu godinu dobio je nagradu televizije Antalya za najbolju sporednu ulogu. Nakon toga ređale su se njegove uloge a najveću popularnost su mu donela dva prethodna projekta. Od 2017. godine traje snimanje serije Cukur, a serija je nezamisliva bez Yamaca Kocovalija kog u seriji glumi upravo Bulut Iynemli. Pre te serije radio je na projektu televizijske serije Icerde, gde je takođe imao zapaženu ulogu. Dodatnu odskočnu dasku u njegovoj karijeri predstavlja film 7. Kogustaki Mucize iz 2019. godine. U tom filmu tumačio je lik po imenu Memo i još jednom oduševio publiku, ne samo u Turskoj, već širom sveta.

Kraj serije Cukur je najavljen za kraj sezone četiri koja se trenutno emituje. Do finala nije ostalo mnogo epizoda, a samim tim pokreće se i pitanje koji je naredni projekat u kom ćemo gledati ovog sjajnog, mladog glumca. Za sada nema informacija ni nagoveštaja o njegovoj budućoj ulozi.

NOVO - Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata na pauzi do leta

By: Milt-TV Exposed