Otkriveno kada počinje nova turska serija Kralice / Kraljica

Fokusirajući se na svoju karijeru i generalno poznat po tome što preferira dobre projekte, Gokhan Alkan se odmah povlači u svoj kutak kada završi posao.

Otkriveno kada počinje nova turska serija Kralice / Kraljica

Foto Credits: Dizilah

Ne možete ga ni videti u tabloidima niti primetiti da je istaknut na društvenim mrežama. Gokhan Alkan, koji je vredno radio za seriju Kalp Yarasi, u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Yagmur Tanrisevsin i koji se dobro zabavljao u Antakiji, koju je nažalost nedavno uništio zemljotres, takođe se povukao u sopstveni, miran život nakon finala ovog projekta.

Ocenjujući projekte koji dolaze u periodu od godinu dana, glumac je izabrao novi i biće biti na Kanalu D sa svojim novim poslom od srede, 22. marta. Trinaest meseci nakon serije Kalp Yarasi, koja je završila u februaru 2022, Gokhan Alkan je ovoga puta preuzeo glavnu ulogu u novoj dramskoj seriji Kralice / Kraljica.

Uticajna dramska priča

Nakon veoma dobrog partnerstva sa Yagmur Tanrisevsin, fanovi smatraju veoma lepim iznenađenjem što je glumac krenuo u novu avanturu sa Burcu Ozberk. Ovog puta gledaćemo Gokhana Alkana u  uticajnoj dramskoj priči.

Glumac, koji uglavnom više voli da učestvuje u dramskim projektima koji otkrivaju tako jake emocije, prihvata ponudu tek nakon što savlada detalje svake uloge.

Gokhan Alkan, koji je vredno radio za svoju ulogu, pojaviće se u seriji Kralice sa likom po imenu Ates, koji je košarkaš. Priča o Atešu, koji je posle skandala u koji je bio umešan, izgubio poverenje svoje supruge, čini se da već impresionira publiku.

View this post on Instagram

A post shared by Gokhan Alkan (@gokhan_alkan)

NOVO - Serija Basim Belada / U nevolji je u nevolji!

By: TV Exposed