Selin Yeninci glavna glumica u novoj turskoj TV seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Stigle su nove informacije o turskoj televizijskoj seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna. Prenosimo ono što je do sada poznato i potvrđeno.

Selin Yeninci glavna glumica u novoj turskoj TV seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: Internet Haber

Kompanije NTC Medya i Medyapim uveliko rade na novom projektu. Reč je o seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna koja će doneti šokantnu priču o dve žene, Meryem i Defne koje su zatrudnele u isto vreme.

Više detalja će biti poznato uskoro, a vrlo brzo počinje i snimanje kadrova na ovom projektu. U pitanju je televizijska serija koja će biti emitovana na kanalu TV8.

Režiser serije je Muge Ugurlar, a scenario piše Makbule Kosif. Glavnu ulogu u seriji će tumačiti Selin Yeninci. Pored nje, značajne veoma uloge u projektu će imati Engin Ozturk, Irem Helvacioglu i Ahmet Varli. Ostatak glumačkog kadra će biti poznat u narednim danima.

Biće to petnaesta uloga u karijeri Selin Yeninci. Prethodnu je imala u filmu Balkaya koji se nalazi u post-produkciji. Poslednja serija na kojoj je radila je Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova. U njoj je glumila Saniye. Pojavila se još u serijama Ilk ve Sok, Avlu, Kacin Kurasi, Tatli Kucuk Yalancilar i drugim.

NOVO - Snimaće se turski rimejk serije The night of / Kobna noć

By: Milt-TV Exposed