Dobra odluka oko serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo sastala se sa publikom pred kraj sezone 2022 – 2023, ali uprkos snažnoj priči, njena gledanost je bila ispod očekivanja.

Dobra odluka oko serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: IMDB

Velika je šansa za publiku da se serija, u kojoj igraju važni glumci kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Bennu Yildirimlar, Rabiya Soyturk i Emre Kivilcim, nastavi i u letnjem periodu.

Istovremeno, treba reći da je strategija koju sprovodi emiter Kanal D izuzetna i da može biti primer mnogim TV serijama i TV kanalima.

U prošlosti, kanali su uglavnom na veoma jasan način zauzeli stav da ukidaju projekte koje su pripremali, ako isti nisu dobili dovoljan odziv publike ili je gledanost bila na granici.

Međutim, Kanal D je dao priliku da se projekat Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koji ima tako ambiciozne glavne glumce i koji je svojom upečatljivom pričom zahvatio brojnu publiku, nastavi na leto umesto da ga otkaže.

Slična situacija u seriji Kefaret

U stvari, Nurgul Yesilcay je doživela sličnu situaciju u Fox TV seriji pod nazivom Kefaret. I ovaj projekat je imao dobru priču, a kada ga je publika podržala, nastavljen je na leto i završen je tačno tamo gde je trebalo da bude.

Sada se čini da je važna strateška odluka za Kanal D da pruži priliku seriji Veda Mektubu i da je uvrsti među serije koje će se emitovati tokom letnjeg perioda.

Podsećamo, serija Oproštajno pismo će biti nastavljena do 26. epizode kada će biti finale.

NOVO - Poznato kada počinje serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed