Baris Arduc i Fahriye Evcen podelili utiske oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Turski glumci Baris Arduc i Fahriye Evcen tumače glavne uloge u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu. Njih dvoje su prisustvovali Turkic Film festivalu.

Baris Arduc i Fahriye Evcen podelili utiske oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Milliyet

Tokom posete festivalu, Baris Arduc i Fahriye Evcen su dali i kratak intervju prisutnim novinarima. U njemu su podelili utiske oko njihove serije Alparslan i generalno iz života.

Baris je najpre rekao da je na festivalu zaista prijatna atmosfera i da je srećan što prisustvuje ceremoniji. Kada su ga upitali, da li supruga i on planira da imaju dece, glumac je rekao da imaju to u planovima. Kada je reč o seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, utisci su pozitivni, sve ide u najboljem mogućem redu. Srećni su što je već prva epizoda serije bila najgledanija u danu emitovanja.

Fahriye Evcen je novinarima rekla da je na festivala došla sama, jer je njen suprug Burak Ozcivit zauzet snimanjima. Zbog toga nije mogla ni dugo na ostane ceremoniji, jer je sin Karan čeka kod kuće. Glumica je dodala da je veoma zadovoljna kako se sve odvija kada je njena nova serija u pitanju.

Baris i Fahriye su pravili društvo jedno drugom i obavili kratak razgovor sa pripadnicima medija a potom nastavili da uživaju u prijatnoj atmosferi ovog festivala.

NOVO - Hazal Kaya otkrila čega se plaši!

 By: Milt-TV Exposed