Birce Akalay i serija Bir Derdim Var | Imam problem se uskoro opraštaju od TV ekrana

Birce Akalay i Mert Firat glume u seriji Kanal D pod nazivom Bir Derdim Var | Imam problem.

Birce Akalay i serija Bir Derdim Var | Imam problem se uskoro opraštaju od TV ekrana

Foto Credits: IMDB

Serija Bir Derdim Var | Imam problem, koja se emituje četvrtkom uveče, bila je na ekranu sa svojom 4. epizodom, ali je gledanost i dalje bila ispod očekivanja.

Iznenađujuće je bilo to što serijal, koji je Birce Akalay pokrenula sa ciljem da pronađe rešenje za krize sa kojima se suočavaju posebno mladi ljudi u današnjem svetu, nije naišao na dovoljan odziv publike.

Iako je to bila veoma posebna serija u smislu društvene odgovornosti, bio je neočekivan razvoj događaja da projekat Bir Derdim Var nije mogao dovoljno impresionirati publiku.

Kraj u 5. ili 6. epizodi

Ne bi bilo pogrešno reći da serija Bir Derdim Var | Imam problem, u kojoj se pojavljuje i asertivni glavni glumac kao što je Mert Firat, neće dugo ostati na ekranu, s obzirom na stope dobijene kao rezultat 4 epizode.

Prema raznim tvrdnjama u štampi, navodi se i da postoji razvoj koji će nova serija, kojoj Birce Akalay pridaje veliki značaj, završiti u 5. ili 6. epizodi.

U objavama na društvenim mrežama i dalje kruže razne tvrdnje da će projekat serije Bir Derdim Var imati svoje finale u 6. epizodi i oprostiti se od TV ekrana. Takođe možemo reći da je ovaj razvoj događaja veliko iznenađenje, ali i razočarenje za fanove Birce Akalay.

NOVO - Farah Zeynep Abdullah se istakla u seriji Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed