Demet Ozdemir se požalila na umor!

Demet Ozdemir ovih dana doživljava veoma ubrzan ritam posla i u privatnom životu. Glumica, koja učestvuje u snimanju digitalne serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene za Disney plus, ulaže napor da obavi pripreme za venčanje.

Demet Ozdemir se požalila na umor!

Foto Credits: RiriNano

Demet Ozdemir će takođe tokom leta vredno raditi za film Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2, zajedno sa Sukruom Ozyldizom.

U svom ovom intenzitetu, poznata glumica će se krajem leta udati za svog verenika Oguzhana Koca. Demet Ozdemir je rekla da je na snimanju imala samo jedan slobodan dan u poslednje vreme i da je zaista veoma umorna. Glumica je rekla: „Imala sam slobodan dan i naspavala sam se. Možda sam malo izmorena. Pripreme za venčanje, pripreme za setove, mnogo toga u isto vreme“, požalila se Demet na naporan ritam.

Podsećajući na ugovor o poverljivosti koji je sklopila za svoju novu seriju pod nazivom Dunyayla Benim Aramda, Demet Ozdemir je ponovila da ne može da iznese više detalja o ovom projektu.

Glumica je rekla da je snimanje bilo veoma prijatno, ekipa sjajna, ali je umor zaista prisutan. Ozdemir, koja je potvrdila da se lik koji će igrati u seriji zove Ilkin, jer je reporterka rekla, takođe je rekla da nije učestvovala u ulozi novinara u priči.

Ostaje da sačekamo zvanične informacije o ovoj novoj seriji koja privlači sve više pažnje.

NOVO - Can Yaman na Sardinijskom filmskom festivalu

By: TV Exposed