Sećate se Sejfija iz serije Sen Cal Kapimi? Blizu je nove uloge!

Svi koji su gledali seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata vrlo dobro znaju ko je Sejfi. U pitanju je pomoćnik gospodje Aydan koji je mnogima prirastao za srce.

Sećate se Sejfija iz serije Sen Cal Kapimi? Blizu je nove uloge!

Foto Credits: DiziCentral

Pravo ime glumca koji je tumačio lik Sejfija je Alican Aytekin. Mnogima možda i deluje starije, ali u pitanju je mladić rođen 1990. godine.

Režiser Altan Donmez koji je sa njim sarađivao na već pomenutoj seriji Sen Cal Kapimi mu je sada ponudio novu ulogu. Uloga se odnosi na lik u njegovoj novoj seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Alican je prema pisanju turske štampe vrlo blizu odluke da ponudu prihvati.

Stekao se utisaj da je režiser postao veoma blizak sa ekipom serije Pokucaj na moja vrata. Donmez će raditi i na filmu na kom će producent biti Kerem Bursin. Saradnja se dakle nastavlja, na svim poljima.

Kada je Alican Aytekin u pitanju, pored lika Sejfija radio je na još šest projekata. Poznat je kao Ilhan iz serije Ufak Tefek Cinayetler. U seriji Bizim Okul je glumio Buraka. U togu 2014. godine je glumio Sercana Kadrana u TV seriji Galip Dervis.

Pojavio se i u filmovima 10. Koy Teyatora, Her Sey Asktan i Olu Yatirim.

NOVO - Aysun Metiner u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

 By: Milt-TV Exposed