Serija Tuzak / Klopka je važna za karijere Akinozua i Soral

Akin Akinozu, zajedno sa TV serijom Hercai, osvojio je srca miliona fanova u mnogim zemljama sveta. Akinozu je pokazao najvažniji napredak u svojoj karijeri svojim uspešnim partnerstvom sa Ebru Sahin i širenjem serije na široku scenu.

Serija Tuzak / Klopka je važna za karijere Akinozua i Soral

Foto Credits: Internet Haber

Mnogi fanovi su takođe mislili da će se ovaj uspeh nastaviti u budućim projektima. Međutim, iako je  glumac impresionirao svoje fanove serijom pod nazivom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, nije naišao na isto interesovanje kao za seriju Hercai.

S druge strane, vidimo da je Bensu Soral u sličnoj situaciji. Soral, koja je osvojila divljenje široke publike likom Melek u TV seriji Icerde, prikazala je najvažniju glumu u svojoj karijeri. Međutim, posle toga, za glumici nije išlo dobro. Bensu, koja je bila na dnevnom redu sa serijom od 8 epizoda pod nazivom Cam Tavanlar / Stakleni plafoni, nedavno se nakon dužeg vremena vratila na setove za seriju Tuzak / Klopka.

Eylem Canpolat, scenarista je nove TV serije Klopka, koja će se uskoro sastati sa publikom na ekranu TV8. Sudeći po pričama koje je pisao ranije, očekuje se da nova serija bude veoma uzbudljiva i akciona produkcija. Duo Akin Akinozu i Bensu Soral takođe napreduju sa ciljem da potpišu novi uspeh za svoje karijere kao partneri u ovoj seriji.

Oba aktera su trenutno u veoma kritičnom procesu. Ako se serija Tuzak dopadne i uspe da dopre do široke publike, obezbediće efikasan uspon u karijeri koji dugo traže i povećati svoju popularnost. Naravno, svaki novi projekat donosi novu priliku za iskustvo i čini se da je njihova saradnja važan proces za promociju karijera.

NOVO - Sevda Erginci pronašla prikladnog partnera za njenu visinu (FOTO)

By: TV Exposed