Fahriye Evcen vs. Burak Ozcivit – šta mislite ko je pobedio?

Poznati turski glumački par Fahriye Evcen i Burak Ozcivit, koji su se venčali 2017. godine, pokazao je svoje umeće na košarkaškom terenu. Fotografije koje su postavili na društvenim mrežama su privukle dosta pažnje.

Fahriye Evcen vs. Burak Ozcivit – šta mislite ko je pobedio?

Foto Credits: Screenshot Instagram/ @burakozcivit (Burak Ozcivit)

Njih dvoje imaju zaista značajnu stopu pratilaca na društvenim mrežama. O najnovijim Instagram objavama Fahriye Evcen i Buraka Ozcivita, čiji su svaki korak mediji ispratili u korak, takođe će se mnogo pričati.

Burak Ozcivit je na svom Instagram nalogu, koji ima 20,7 miliona pratilaca, podelio slike igranja košarke sa suprugom. Zgodni glumac, koji je napisao i 'Moj protivnik je veliki', žestoko se nadmetao sa Fahriye Evcen na košarkaškom terenu.

Poznati par dobio je stotine hiljada lajkova i komentara svojih pratilaca za kratko vreme kada su igrali košarku.

U iznenađujućoj završnici velike košarkaške bitke ovog para, njihov trogodišnji sin Karan izlazi na teren u poslednjem kadru. Evcen je komentarisala objavu svog supruga „Završavam u poslednjem kadru“. Ono što nisu napisali je rezultat, pa su mnogi fanovi naravno u šali pisali komentare o tome ko je bio pobednik.

Fahriye Evcen nakratko se odmorila od setova jer je posle porođaja želela da bude uz sina Karana. Posle pauze, glumica se vratila na ekrane u novoj sezoni sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu koja se emituje na TRT 1. Glumica, koja u seriji igra lik Akca Hatun ostatak vremena provodi sa sinom. Burak Ozcivit nastavlja da briljira u već veoma popularnoj seriji Kurulus Osman, gde tumači glavni lik.

NOVO - Danas svoj rođendan proslavlja Halit Ergenc

By: Milt-TV Exposed