Razveo se Ibrahim Celikkol

Pre nekoliko meseci pojavile su se tvrdnje da će se poznati turski glumac Ibrahim Celikkol razvesti od supruge Mihre Mutlu, sa kojom se oženio 2017.

Razveo se Ibrahim Celikkol

Foto Credits: Internet Haber

Iza kulisa se često govorilo se da je par imao problema u petogodišnjem braku. Te informacije su bile istinite. Brak glumca Ibrahima Celikkola i arhitektice Mihre Mutlu Celikkol, koji si rekli „Da“ jedno drugom 2017. godine, okončan je u jednom ročištu juče.

Još prošlog juna se pričalo o razvodu poznatog para. Glumac je demantovao glasine tako što je na društvenim mrežama podelio fotografiju koju je snimila njegova supruga uz napomenu „Iz očiju moje drage”. Uklanjanje nekih objava koje Mihre Celikol uklonila a na kojima je bio njen suprug, sa njenog Instagram naloga nakon nekog vremena pokrenulo je ove glasine.

Prema vestima u časopisima, par, koji ima 3,5-godišnjeg sina po imenu Ali, nije mogao da prevaziđe probleme u braku uprkos intervenciji bliskih prijatelja.

Ovakav razvoj događaja o privatnom životu Ibrahima Celikkola, koji je uspešno tumačio i tumači lik Hakana Gumusoglua u ATV-ovoj seriji Bir Zamanlar Cukurova, uznemirio je fanove glumca.

Par, koji je doživeo sreću da prvi put postanu roditelji rođenjem sina, kome su dali ime Ali, u decembru 2019. godine, prekinuo je brak u jednom jedinom roćištu. Njihovu vilu su dali na izdavanje, pa će u njoj u buduće živeti pevačica Hadise.

Ibrahim Celikkol je dakle ponovo single…

NOVO - Zehra Yilmaz u seriji Gul Masali

By: Milt-TV Exposed