Sve veće uzbuđenje zbog nove turske serije Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

Nova serija Star TV-a, Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda, u kojoj glume Ebru Sahin i Birkan Sokullu, privlači pažnju kao jedna od najrazličitijih serija ove sezone.

Sve veće uzbuđenje zbog nove turske serije Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

Foto Credits: DiziCentral

Sa objavljenim trejlerima serije interesovanje je sve veće. U komentarima na društvenim mrežama možemo videti da oni koje je Ebru Sahin osvojila u TV serijama Hercai i Destan sa velikim uzbuđenjem iščekuju projekat Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda.

Projekat Yuz Yillik Mucize, koji se izdvaja kao priča o liku Ali Tahir, koji je rođen u Solunu 1893. godine i poginuo u bici kod Sakarije 1921. godine (zapravo nije), ispričaće priču o ovom 130-godišnjaku. Serija, u postavci priče od poslednjeg perioda Osmanskog carstva do osnivanja Republike Turske, a odatle do danas, izaziva sasvim drugačiji osećaj kod publike. Ova jedinstvena situacija u priči serije, u kojoj Ebru Sahin učestvuje sa likom po imenu Harika, očekuje se da će privući mnoge gledaoce na ekran.

Novi talas interesovanja nakon trejlera

Gledaoci su počeli da podržavaju seriju komentarima navodeći da su srećni što na ekranu vide veoma različite teme u odnosu na prošlost. Kada je trejler bio veoma drugačiji i priča nije bila poznatog tipa, počeo je novi talas uzbuđenja za fanove serije.

I prisustvo uspešne glumice kao što je Ebru Sahin, koja je svoje ime učinila poznatim širom sveta, takođe ističe projekat Yuz Yillik Mucize. Birkan Sokullu svakako zaslužuje da tumači glavnu ulogu u priči, kao ime koje se dokazalo i pamti po uspesima i može da pokaže impresivne performanse, baš kao u TV seriji Masumlar Apartmani.

NOVO - Gokce Bahadir o seriji Omer

By: TV Exposed