Esra Bilgic i Ugur Gunes po treći put zajedno u TV serijama!

Esra Bilgic i Ugur Gunes će prema pisanju turske štampe ponovo raditi na istoj TV seriji. Prenosimo celu informaciju.

Esra Bilgic i Ugur Gunes po treći put zajedno u TV serijama!

Foto Credits: Internet Haber

Esra Bilgic je prema informacijama iz turske štampe potpisala ugovor za rad na novom projektu. U pitanju je nova televizijska serija koja će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1. Naziv ovog novog projekta je Avci | Lovac. Ovaj projekat treba razlikovati od istoimene serije Disney Plusa u kojoj glume Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu.

S obzirom da je serija Disney Plusa već snimljena, ne bi bilo iznenadjenje da se naziv serije koja će biti emitovana na TRT1 promeni. Od ranije je poznato da će glavnu mušku ulogu u TV seriji tumačiti Ugur Gunes. To znači da će Ugur i Esra Bilgic saradjivati po treći put u karijerama. Prvo su radili zajedno na popularnoj istorijskoj seriji Dirilis: Ertugrul a nakon toga ne tako davno u seriji Kanunsuz Topraklar | Zemlje bez zakona u kojoj su tumačili glavne uloge.

Nova serija u kojoj će glumiti doneće priču o istrazi pada aviona u kojem je poginuo glavni mašinski inžinjer turske vojske. Očekuje nas dakle drugačija radnja od svih turskih TV serija koje smo gledali. Za produkciju nove TV serije Avci | Lovac koju ćemo gledati na TRT1 je zadužena kompanija Bozdag Film.

Snimanje kadrova na ovom projektu počeće prema trenutno dostupnim informacijama krajem oktobra ili početkom novembra.

NOVO - Poznato kada počinje turska serija Gecenin Ucunda | Na kraju noći

By: TV Exposed