Serija Hur - radnja i glumci

Digitalna platforma TRT Dijital sa radom počinje na jesen. Jedna od serija od serija koja će se emitovati na njoj je Hur.

Serija Hur - radnja i glumci

Foto Credits: DiziCentral

Kompanija ES film počela je sa snimanjem nove turske serije kratkog naziva Hur. Snimanje se odvija u Eskisehiru. Na poziciji režisera na ovom projektu je Ekin Pandir. Glavni kamerman je Ugul Kul, a scenario za ovaj novi projekat pišu Baris Erdogan i Ilker Arslan.

Veliku pomoć pri kreiranju ove serije pruža i turska avijacija. Serija koja predstavlja adaptaciju popularnih filmova Top Gun imaće 10 epizoda od po 60 minuta. Radnja ove turske digitalne serije pratiće glavnog lika kog će tumačiti Hilmi Cem Intepe, pilota "lovca" Gokhana Ustugmena koji je uspešno prošao 9G test gravitacije i njegove kolege. Dakle, gledaćemo priču o pilotima ratnih aviona i elitnoj jedinici turske avijacije.

Značajne uloge u seriji Hur imaće Ogun Kaptanoglu (u seriji Alper), Deniz Catalbas (Nazli Ustugmen), Zeynep Tugce Bayat (kao Banu), Umran Cakir (Hayriye), Taner Ertukler (Turkay Binvasi), Pinar Bibin (Turgajeva supruga), Barrin Arisoy, Ali Cagan Timur i drugi.

Pored ovog projekta kompanija ES Film priprema i novu sezonu istorijske serije Barbaroslar ali tu još uvek nije poznato gotovo ništa. U narednom periodu saznaćemo ko će biti glavne zvezde nove sezone ove TV serije.

NOVO - Počinje snimanje turske serije Ataturk

By: TV Exposed