Ismail Hacioglu ne krije svoju ljubav

Prošlog meseca u tabloidima se pojavila vest da je Ismail Hacioglu, koji je izazvao divljenje u seriji Mahkum / Zatvorenik televizije Fox, u ljubavnoj vezi sa koleginicom Aslihan Gurbuz.

Ismail Hacioglu ne krije svoju ljubav

Foto Credits: DiziCentral

Talentovana glumica Aslihan Gurbuz, koja se nedavno pojavila pred publikom u seriji TRT-a Masumlar Apartmani, objavila je svoju ljubav sa Ismailom Haciogluom putem društvenih mreža, nakon vesti o tome da su zajedno, odnosno u ljubavnoj vezi.

Nova objava je stigla od para. Ismail Hacioglu je na svom Instagram nalogu objavio svoju fotografiju sa devojkom Aslihan Gurbuz i ostavio kratku belešku „Sensedim“ (što znači: nedostaješ mi).

Par je prvi put viđen zajedno tokom praznika na Crnom moru prošlog meseca. Nakon toga, pojavile su se vesti u tabloidnoj štampi o njihovoj romansi. Nakon romantičnog deljenja Ismaila Hacioglua, Aslihan Gurbiz je takođe objavila njihove zajedničke fotografije na svom Instagram nalogu.

Objave zaljubljenih na društvenim mrežama, koji svoju ljubav vole da žive daleko od očiju, dobijaju pohvalne komentare njihovih fanova. Obožavaoci para, koji je zajedno oko pet meseci, veoma su pozitivni.

Popularni par se prvi put odrazio u objektivu u Češmeu. Aslihan Gurbuz i Ismail Hacioglu, koji nisu govorili o svojoj vezi, ostavili su pitanja novinara bez odgovora. Akcije para na društvenim mrežama i dalje su na dnevnom redu u tabloidnoj štampi.

NOVO - Irem Helvacioglu partnerka Alpa Navruza u novoj seriji?!

By: TV Exposed