Aras Bulut Iynemli - Velika mi je čast!

Turski glumac Aras Bulut Iynemli već duže vreme radi na pripremama za seriju Ataturk za Disney Plus digitalnu platformu. Pre najvažnije drame u karijeri, glumac se zatvorio za ceo svet.

Aras Bulut Iynemli - Velika mi je čast!

Foto Credits: DiziCentral

Igrati osnivača Turske Republike, lik Mustafe Kemala Ataturka, istovremeno je veliko uzbuđenje i veliki test za svakog glumca. Pošto je Aras Bulut Iynemli dobro poznavao ovu situaciju, koncentrisao se samo na ovu temu kako bi se što bolje pripremio za ulogu.

Aras je pre neki dan primećen sa svojom devojkom Bige Onal. Jedan od najupečatljivijih aspekata ove slike bila je činjenica da su tvrdnje da je par raskinuo bile neosnovane.

Aras Bulut Iynemli je takođe u novom intervjuu dao informacije o svojoj novoj ulozi. Glumac je za seriju o kojoj su milioni ljudi pričali na društvenim mrežama govorio ovako:

"Jako sam uzbuđen. Imam dobar proces pripreme. Ne mogu dati previše detalja. Uzbuđen sam, prilično zatvoren, radim. Trudim se da budem dostojan, trudim se da dam sve od sebe, nadam se da hoću. Ceo tim je uzbuđen da priča o našem velikom vođi. Zaista se uzbudim kada pročitam nešto o njemu, oči mi se pune suzama.”.

Čak je i ovim rečima Aras izražavao koliko je emotivan, a njegov ponos kao i uzbuđenje koje je doživeo bilo je evidentno u svakom pogledu.

Govoreći o svojim osećanjima, glumac je rekao: "Velika mi je čast."

NOVO - Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu - emotikon srca koja je otvorio mnoga pitanja!

By: TV Exposed