Hazal Kaya – Jako sam zaljubljena u Alija!

Turska glumica Hazal Kaya je u novom intervjuu govorila o svom privatnom životu. Hazal je priznala da je jako zaljubljena u svog supruga Alija Ataya.

Hazal Kaya – Jako sam zaljubljena u Alija!

Foto Credits: Haberler

Hazal Kaya je ispričala svoj prvi susret sa sadašnjim suprugom. Kako je rekla, bilo je to na gala-finalu serije Leyla i Majnun. Ali joj se odmah dopao, ali on tada nije obraćao pažnju na nju. Drugi put su se sreli na rođendanskoj žurci zajedničkog prijatelja. Tada je i pokušala da mu priđe, čak malo i popila da bi se opustila, ali bez uspeha. Rekla je Aliju da „sedne pored nje“, ali on ni tada nije bio zainteresovan za nju.

Treći put su se videli kada ju je Atay pozvao kao glumicu, dakle poslovno, da čitaju scenario. Ona je došla kod njega kući i ostala celu noć! Njihovo venčanje, rođenje deteta, sve se desilo tu.

Došla je i ostaće zauvek, nikada neće napustiti njegovu kuću, poručila je glumica. Generalno, Hazal Kaya sebe smatra veoma jednostavnom osobom. Kada malo popije počne da priznaje svoju ljubav Aliju. U tom trenutku on postane pomalo posramljen i stidljiv zbog njenog ponašanja. Ipak, šta da se radi, ona ga jako voli, zaključila je Hazal i izmamila mnoge osmehe.

NOVO - Nove nagrade za Hande Ercel i Kerema Bursina

 By: Milt-TV Exposed