Birce Akalay nikog ne štedi u komentarima!

Turska glumica Birce Akalay trenutno uživa u uspesima njenih novih serija. Ipak i pored toga, glumica nikoga ne štedi i jasno iznosi svoj stav.

Birce Akalay nikog ne štedi u komentarima!

Foto Credits: Internet Haber

Birce Akalay iza sebe ima dva zaista uspešna projekta. U pitanju su serije Mezarlik i Kus Ucusu koje su u kratkom roku emitovane na digitalnoj platformi Netflix. Birce je u oba projekta tumačila glavne uloge i još jednom pokazala svoj kvalitet.

Glumica je prethodnih dana reagovala na najnovija dešavanja u Turskoj i jasno iznela svoje kritike i stavove. Birce Akalay je kritikovala cenu života u toj zemlji, odnosno poskupljenja. Prema njenim rečima u isto vreme dok cene rastu, neki ljudi prodaju zemlju i uzimaju profit na račun običnog naroda. Glumica je nastavila u oštrom izlaganju i izrazila nadu da će doći dan kada će lopovima biti sudjeno.

Ovi njeni stavovi su naišli na podršku njenih fanova ali i šire. Akalay definitivno spada u onu grupu javnih ličnosti koji imaju hrabrosti da javno iznesu kritiku što je za svaku pohvalu. Ipak, nadamo se da ćemo u budućnosti više informacija imati o njenim novim projektima, jer je u glumi zaista fantastična.

Dokaz za to su pomenute Netflixove serije koje su završile u top 10 najgledanijih projekata na ovoj moćnoj medjunarodnoj digitalnoj platformi.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - I Songul Oden povredjena na setu!

By: TV Exposed