Hande Ercel proširuje svoje snove!

Hande Ercel, koja blista sa svojom TV serijom Sen Cal Kapimi u mnogim zemljama širom sveta, pojavila se pred objektivom junskog i julskog izdanja časopisa Vogue Turkey.

Hande Ercel proširuje svoje snove!

Foto Credits: Al Bawaba

U intervjuu koji je dala časopisu, glumica je između ostalog rekla: „Prvi put nakon dugo vremena bilo je mogućnosti da se odmorim, putujem, uzmem odmor i okrenem se sebi” i dodala:

„Svake godine, svakog dana, stiču se različita iskustva. I pretvaram se u nekoga ko uvek uči nove stvari iz života, hrani se onim što nauči, proširuje svoje snove, uzbuđuje se širenjem snova i radi više za svoje uzbuđenje i snove.”

Ova poznata turska glumica, koja je stalno na dnevnom redu tabloidne štampe i poslovnim i privatnim životom, u novoj sezoni će se pojaviti na Disney plusu. Još nije razjašnjen projekat na kojem će raditi Hande Ercel, jedno od zaštitnih lica digitalne platforme, koja će u Turskoj početi da se emituje 14. juna.

Spekuliše se da će Hande možda glumiti u seriji El Turco sa Canom Yamanom. Međutim, ne postoji jasna situacija u ovom pogledu. Sve je i dalje u domenu nagađanja. Zanimljivo je da pojedini smatraju da od te saradnje nema ništa, dok su neki, čak i turski novinari ubeđeni da će Hande Ercel, Can i još jedna poznata inostrana glumica zajedno raditi na ovom projektu.

Lepa glumica je u nedavnom intervjuu jasno rekla da nema razlike između serija i filmova i da sada želi da radi. Ostaje da vidimo koji će biti njen naredni projekat.

NOVO - Pohvale za Miray Daner i seriju Kuc Ucusu

By: TV Exposed