Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun su i dalje najpopularniji serijski par

Prvi par kategorije „Najpopularniji parovi na društvenoj mrežama“, koja se objavi svake nedelje kada su u pitanju turski glumci, odavno nije izgubio vrh!

Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun su i dalje najpopularniji serijski par

Foto Credits: Haberler

Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun, dva popularna imena mlađe generacije, stoje ispred svojih kolega i zadržavaju uporni stav kako u popularnim muškim i ženskim glumcima, tako i u parovima.

Tabele koje Somera redovno pravi su određene brojem poruka korisnika društvenih medija. U tabeli od 8. do 15. marta 655 hiljada 365 poruka primili su par Asiye i Doruk, dok su druga dva popularna para iz serije Kardeslerim / Moja braća i sestre, Aybike i Berk, i parovi Susen i Omer , su na 2. i 3. mestu sa velikim brojem poruka koje primaju.

Sila i Dogukan i dalje dobro plasirani

Imena, koja se sa radoznalošću prate među glumcima mlade generacije, takođe ne silaze sa dnevnog reda zbog činjenice da mladi više koriste društvene mreže. Među ovim imenima su Sila Turkoglu i Dogukan Gungor, glumci serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Dvoje uspešnih imena su takođe veoma popularna kao par Doga i Fatih u svojoj TV seriji na Show TV-u.

Njih dvoje, koji oduševljavaju partnerstvom i ekranskim harmonijama, prošle nedelje su na 4. mestu u kategoriji najpopularniji par kada su u pitanju turski glumci na mrežama. Par Nana i Yaman iz dnevne serije Kanala 7 Emanet su takođe nepromenljiva imena najpopularnije kategorije parova u poslednje vreme. Halil Ibrahim Ceyhan i Nana Stambolishvili su istaknuti serijski par poslednjeg perioda. Interes pokazan za dvojac osigurava da su nedeljama u prvih 5 na listi parova.

Evo i kompletne liste.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Ezgi Senler brani Buce Buse Kahraman!

By: TV Exposed