Burcu Kara tri puta zaplakala zbog scene u seriji Hakim!

Turska glumica Burcu Kara vratila se TV serijama posle duže pauze. Glumica, koju gledamo u liku inspektorke Ayse u TV seriji Hakim / Sudija, koja se ponedeljkom uveče emitovala na ATV, veoma je zadovoljna svojom ulogom. Lik Ayse je poštena osoba i osoba koja veruje u pravdu.

Burcu Kara tri puta zaplakala zbog scene u seriji Hakim!

Foto Credits: Haberler

Serija Hakim, koja ima glumačku ekipu sastavljena od veoma iskusnih imena kao što su Erdal Besikcioglu, Yurdaer Okur, Ugur Yucel, Hasibe Eren i Ebru Ozkan, izašla je pred publiku kao turska adaptacija serije Your Honor, koja je napravljena u SAD.

Jedan od projekata za koji se očekivalo da će obeležiti 2022. godinu, Hakim, nažalost, nije mogao da dobije očekivano visok rejting. Uprkos razočaravajućim rezultatima u poslednjem periodu, serija Sudija, za koju se ATV TV potrudio da zadrži na ekranu, takođe je visoko cenjena od strane grupe gledalaca.

Burcu Kara, u liku komesarke Ayse u seriji Hakim, oseća se kako kaže veoma dobro. Glumica je rekla: „Ona je jedna od dve najčistije osobe u priči. Dobro da se ovo desilo. Mnogo sam zavolela Ayse. Volim to i na sebi. Odgovori od strane fanova koje sam dobila veoma su me obradovali. Zato volim Ayse.”.

Scena u kojoj njen lik po prvi put “vrišti” svoja skrivena osećanja rasplakala je Burcu Karu. Glumica je po pitanju te scene izjavila:

„Plakala sam kada sam to prvi put pročitala u scenariju. Ponovo sam pročitala i ponovo zaplakala, kada sam zamislila tu scenu, ponovo sam zaplakala. Taj osećaj tamo, vrhunac emocija, ta scena me je jako impresionirala“, objasnila je ona.

NOVO - Alina Boz želi da se vrati na set

By: TV Exposed