Promena dana emitovanja serije Dilek Tasi / Kamen želja

Serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja se od početka sezone sastaje sa publikom četvrtkom uveče na Kanalu D, privukla je veliku pažnju sa veoma dobrom gledanošću kada je počela.

Promena dana emitovanja serije Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: IMDB

Međutim, kako su nedelje prolazile, svedoci smo da je serija pretrpela ozbiljne gubitke u gledanosti uprkos kvalitetnoj priči i jakoj glumačkoj ekipi.

S nestrpljenjem se očekivalo u kom pravcu će Kanal D krenuti za seriju nakon što je gledanost dramatično opala.

Tokom ovog perioda čekanja otkriveno je da se serija Dilek Tasi / Kamen želja više neće emitovati četvrtkom uveče i da se dan promenio. Dilek Tasi će iskoristiti svoje poslednje šanse u svojoj novoj epizodi na svoj novi dan.

Od danas – sredom

Serija će dočekati svoju publiku svake srede uveče, počev od srede, 25. oktobra.

Zanimljivo je i da li će projekat Dilek Tasi / Kamen želja, koji je na ekran došao sa svojom emotivnom pričom i impresivnom glumačkom postavom, u svom novom danu ponovo postići dobre rezultate u gledanosti.

Iznenadni kolaps u rejtingu serije, koja ima zapažene glavne glumce poput Saliha Bademcija, Hazal Subasi i Ozana Dolunaya, kao i zapažena imena u glumačkoj postavi, izazvao je veliko iznenađenje.

Imena kao što su Elif Dogan, Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibasi, Cicek Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagoz, Lena Naz Kalajci i Omer Toprak Yilma daju značajan doprinos seriji. Dok se serija opisuje kao jedan od najzanimljivijih projekata sezone, sada privlači pažnju svojim nastojanjem da ostane u etru menjajući dane.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Nova nagrada za Neslihan Atagul

By: TV Exposed