Onur Tuna uskoro počinje rad na novoj TV seriji

Turski glumac Onur Tuna tumačiće glavnu ulogu u novoj televizijskoj seriji. Glumac je juče primećen od strane novinara i dao kratak intervju.

Onur Tuna uskoro počinje rad na novoj TV seriji

Foto Credits: Dizilah

Onur Tuna je viđen u Etiler distriktu i tada je razgovarao sa pripadnicima medija. Tuna je istakao da uskoro počinje rad na njegovom novom projektu. Ovaj sjajni glumac će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji koja nosi naziv Mahkum, u prevodu Zatvorenik. Reč je o TV seriji koja će biti emitovana na turskom kanalu Fox TV.  Ranije je bilo reči da je ovaj projekat odložen do novembra, ali će prema rečima glavnog glumca na projektu snimanje ipak početi znatno ranije.

Podsećamo, serija Mahkum / Zatvorenik je turska verzija korejske drame The Innocent Defendant. Scenarista na projektu je Ugrar Gunes. U korejskoj verziji radnja serije prati tužioca koji je navodno usmrtio članove svoje porodice. Uz sve to, on pati od amnezije i zaista ne zna šta se dogodilo. Moraće da da sve od sebe da bi skinuo sumnju i dokazao nevinost. Taj lik će u seriji tumačiti upravo Onur Tuna.

Naravno, kreatori turske verzije ovog projekta mogu i da unesu određene promene u radnji serije, mada ona uglavnom ostane većinski ista.

NOVO - Otpočelo snimanje serije Icimizden Biri / Jedan od nas

 By: Milt-TV Exposed