Baris Arduc uživa u odmoru

Turski glumac Baris Arduc, koji je zauzeo mesto u srcima TV serijom Kiralik Ask, emitovanoj na televizijskom kanalu Star TV, dobio je veliko priznanje serijom Alparslan Buyuk Selcuklu, koja je počela na TRT1 u novoj sezoni.

Baris Arduc uživa u odmoru

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Bariš Arduc, koji igra ulogu sultana Alparslana u ovoj istorijskoj seriji, ostavio je snažan utisak svojim efektnim nastupom. Baris, koji je napravio finale sezone serije Alparslan Veliki Seldžuk, trenutno se odmara u svom domu.

Intenzivno radeći tokom cele sezone, glumac uživa u odmoru. Arduc, koji mnogo toga deli na društvenim mrežama, takođe ovih dana doživljava uzbuđenje zbog očinstva.

Baris, koji je oženjen svojom koleginicom Gupse Ozay, broji dane do toga da postane otac. Gupse je u 6. mesecu trudnoće, a par, koji će po prvi put biti majka i otac, izuzetno je uzbuđen.

Zgodni glumac još nije uzeo svoju bebu u naručje, ali se vidi da je već uzeo titulu očinstva iz komentara ispod poslednje objave na Instagramu.

Muygan Koralturk, kolega glumac Barisa Arduca, prokomentarisao je poslednju objavu glumca, „Najzgodniji od svih očeva“.

Baris Arduc i Gupse Ozay postali su par nakon što su zajedno glumili u filmu Deliha. Par, koji je svoje 6 godina srećnog zajedništva krunisao jednostavnim venčanjem u julu 2020. godine, nije imao veću proslavu i ceremoniju zbog pandemije.

NOVO - Reha Ozcan podelio svoj ponos! (VIDEO)

By: TV Exposed