Hafsanur Sancaktutan je i dalje najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama

Ya Cok Seversen / Ako voliš previše jedna je od TV serija o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, uprkos činjenici da TV serija iz letnjeg perioda nije imala značajnije uspehe u gledanosti.

Hafsanur Sancaktutan je i dalje najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama

Foto Credits: IMDB

Duo Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan je stalno na dnevnom redu sa hiljadama objava na društvenim mrežama svake nedelje. Veoma je intenzivna aktivnost na snimanju serije, pogotovo u okruženju širenja serije Ya Cok Seversen u 20 zemalja zajedno sa njenom prodajom u inostranstvu.

Ipak, ne bi bilo pogrešno reći da stvari nisu baš dobre u pogledu rejtinga. Zajedno sa interesovanjem za seriju iz inostranstva i okruženjem stvorenim na društvenim medijima, serija Ya Cok Seversen privlači pažnju svojom snagom interakcije.

Nije iznenađujuće što je Hafsanur Sancaktutan zauzela prvo mesto na listi „najpopularnijih glumica” pripremljenih u takvom okruženju.

Hande Ercel, koja je bila na snimanju TV serije Iki Yabanci / Dva stranca, ponovo je postala partnerka Buraka Deniza i njeni fanovi željno iščekuju novu seriju. Hande je takođe često u vestima o svojoj ljubavnoj vezi sa Hakanom Sabancijem tokom ovog perioda. Fotografije koje odražavaju lepotu i izgled mlade glumice takođe su na dnevnom redu društvenih mreža.

Druga Hande Ercel, treća Demet Ozdemir

Međutim, uprkos svim ovim dešavanjima, Hande Ercel je iza Hafsanur Sancaktutan na listi najpopularnijih glumica.

Demet Ozdemir je bilo jedno od imena o kojima se najviše pričalo tokom letnjeg perioda. Primetili smo da je Demet zauzela efikasno mesto na društvenim mrežama sa vestima koje nikada nisu sišle sa dnevnog reda časopisa u letnjem periodu, nakon što je imao dobar posao u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah prošle sezone. Demet Ozdemir je na trećem mestu liste „najpopularnijih ženskih glumaca“ koju je objavila Adba TV za nedelju od 15. do 21. avgusta.

Evo i kompletne liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Baris Arduc u novoj TV seriji Saplanti / Opsesija

By: TV Exposed