Reha Ozcan podelio svoj ponos! (VIDEO)

Glumac Reha Ozcan, koji se pojavio pred publikom u mnogim TV serijama, filmovima i pozorišnim predstavama, ove sezone uspešno tumači ulogu oca u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre Kanala D.

Reha Ozcan podelio svoj ponos! (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je dao život ocu tri ćerke, Sadiku, u istoimenoj TV seriji iz najprodavanijeg romana Iclal Aydin Uc Kiz Kardes, ima sina i ćerku iz braka sa Yesim Ozcan. Glumčeva kćerka Ruya završila je pre nekoliko dana srednju školu.

Reha Ozcan, koja je na društvenim mrežama podelio video o maturiranju svoje ćerke, podelio je svoja osećanja na društvenim mrežama: „Moja ćerka je danas maturirala… Naš ponos… Nadam se da ćete uvek naći dobre stvari, uvek ćete raditi mnogo, ali uvek se zabavite . Ovom svetu su potrebni ljudi koji su nasmejani, koji poštuju sve i imaju drugačije misli. Otac će ti uvek čuvati leđa, sve dok je njen život veran... Naša prva suza...“, napisao je glumac u opisu objave.

Objava Rehe Ozcana dobila je stotine komentara. Poznata imena, među kojima su Berker Guven i Almila Ada, sa kojima glumac takođe sarađuje u seriji Uc Kiz Kardes, kao i Behzat Uygur i Arif Puskin, komentarisali su snimak.

Istovremeno sa serijom, glumac, koji je u mnogim gradovima Turske izveo predstavu Bir Garip Orhan Veli, žali se i da ne može s vremena na vreme da bude sa porodicom zbog prezauzetog radnog vremena.

NOVO - Sinem Unsal se oglasila nakon saobraćajne nesreće

By: TV Exposed