Ayca Aysin Turan privlači pažnju novim objavama

Prelepa glumica Ayca Aysin Turan došla je u prošloj sezoni na TV ekrane sa romantičnom humorističnom serijom Ada Masali / Ostrvska bajka, koja se emitovala na Star TV-u.

Ayca Aysin Turan privlači pažnju novim objavama

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, često dolazi do izražaja sa kolegom Alpom Navruzom, sa kojim je glumila u istoj seriji. Ayca Aysin Turan, koja je ambasador jednog dermokozmetičkog brenda, odnosno njihovih proizvoda za sunčanje, oduševila je svoje fanove najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Obraćajući se obožavaocima rečima „Još malo da se sretnemo“, u objavi na svom Instagram nalogu, glumica je na društvenim mrežama objavila trenutke sa reklamnog snimanja proizvoda za sunčanje.

Govoreći na predstavljanju proizvoda za koje je ona ambasador brenda, glumica je u opisu na svom Instagram storiju napisala:

“Došlo je dugo očekivano leto... Mnogo volim leto, mogu reći da je izvor energije za moju dušu. Međutim, kao i kod svih dobrih stvari, našu kožu moramo zaštititi od štetnih sunčevih zraka. Već dugi niz godina štitim svoju kožu od sunca i mogu reći da tome dugujem zdravlje svoje kože.”.

Ayca Aysin Turan, koja će uskoro biti na ekranu sa novom reklamom, takođe je dospela u prvi plan sa vestima da će se nedavno udružiti sa Ekinom Kocom u novom projektu. Njeni fanovi sa velikim nestrpljenjem iščekuju ovaj novi projekat.

NOVO - Serija Tozluyaka iznenađuje brzim tokom radnje

By: TV Exposed