Alican Yucesoy o svom liku i seriji Hayatimin Sansi

Alican Yucesoy, kojeg gledamo kao glavnog muškog glumca u novoj seriji Fox TV-a, nazvanoj Hayatimin Sansi / Životna šansa vratio se na televizijski ekran nakon dužeg vremena.

Alican Yucesoy o svom liku i seriji Hayatimin Sansi

Foto Credits: Internet Haber

Glumac se poslednji put pojavio na televiziji 2018. godine sa svojom kratkotrajnom TV serijom pod nazivom AdiZehra, a zatim projektom Cam Kiriklari. Za Alicana Yucesoya, ovaj novi televizijski projekat, koji je došao posle 4 godine, takođe je bio veoma uzbudljiv. Glumac je na tu temu rekao:

Postoji uzbuđenje, radoznali smo za reakcije.”. Poznati glumac učestvuje u priči kao taksista po imenu Ruzgar. Alican Yucesoy, koji igra glavnu ulogu sa Sifanur Gul u seriji Hayatimin Sansi / Životna šansa, igra lik koji ne poznaje granice i poznat je po svojoj impulsivnosti.

Opisujući lik Ruzgara, glumac je rekao: „On je trenutno taksista. Na neko vreme je izbačen iz profesije. Impulsivan je i opsesivan. On je osoba koja je videla efekte svega kako u svom poslovnom životu, tako i u svom društvenom životu.”.

U kasnijim delovima priče u seriji, moći ćete da gledate Alicana, odnosno njegov lik u scenama prepunim akcije dok juri mafiju. Od prve epizode ​​se shvatalo da glumac neće imati problema da na ekranu prikaže neustrašive, tvrdoglave i maveričke osobine lika Ruzgara. Ruzgar, koga je žena napustila zbog ambicija i grešaka, jednog dana ima za cilj da upozna svog sina. Iako spolja izgleda čvrst, lik Ruzgara će se na ekranu pojaviti kao saosećajna i dobra osoba.

NOVO - Poruka Birce Akalay za one koji čekaju novu sezonu serije Kus Ucusu

By: TV Exposed