Halil Ibrahim Ceyhan i serija Emanet - promena u poslednjem trenutku!

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je postao popularan sa Silom Turkogluom zahvaljujući seriji Emanet, ostaje čvrsto na mestu kao glavni element ove serije, iako mu se promenila partnerka.

Halil Ibrahim Ceyhan i serija Emanet - promena u poslednjem trenutku!

Foto Credits: Sabah

Halil Ibrahim Ceyhan, čije je ime napisano na listi glumaca o kojima se najviše pričalo u poslednje 2 godine na društvenim mrežama i nikada nije napustio ovu listu, živi zlatne dane svoje karijere.

Podrška koju daju obožavaoci Halila Ibrahima Ceyhana je od velikog značaja s obzirom da serija Emanet, koja nastavlja svoj put kao svakodnevna serija na ekranu Kanala 7, privlači pažnju i u trećoj sezoni.

Rečeno je da će poznati glumac ove nedelje biti na ekranu sa novim epizodama serije. Ovo je veoma obradovalo fanove glumca. Međutim, postoji novi razvoj. U najavi iz serije Emanet navedeno je da će epizode koje smo već gledali ​​biti ponovo emitovane ove nedelje. Drugim rečima, oni koji su čekali nove epizode ​​serije Emanet, u kojoj glumi Halil Ibrahim Ceyhan, doživeli su blagu tugu i pravo razočarenje.

Promena u poslednjem trenutku

U saopštenju objavljenom na tviter stranici serije Emanet, podrazumeva se da je do ove situacije došlo zbog „promene u poslednjem trenutku koja nije bila u njihovim rukama“.

Objašnjeno je da Kanal 7 nije emitovao nove epizode ​​serije Emanet sa izmenom u poslednjem trenutku. Fanovi Halila Ibrahima Ceyhana takođe žele da znaju kada će nove epizode ​​biti emitovane.

Ove nedelje se ponavljaju epizode koje smo već gledali, ali da li će biti novih epizoda sledeće nedelje? Zašto promena u poslednjem trenutku? Ovakva pitanja postavljaju se i na društvenim mrežama…

NOVO - Rađa se nova ljubav u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed