Kaan Yildirim potvrdio da je završeno snimanje serije Mevlana

U projektu pod nazivom Mevlana dešavaju se važni pomaci. Podsećamo, reč je o novom projektu koji su fanovi TV serije čekali sa oduševljenjem i o kome se priča već godinu dana.

Kaan Yildirim potvrdio da je završeno snimanje serije Mevlana

Foto Credits: Internet Haber

U Konji je prošle godine napravljen veličanstven plato za seriju, u kojoj je u glumačkoj postavi i Kaan Yildirim. U novom intervjuu, ovaj turski glumac je izrekao pohvale za pripremu ali i samu seriju Mevlana.

Navodeći da je planirano da serija bude emitovana u januaru, glumac se upravo vratio sa snimanja i izjavio: „Dobro je, veoma je dobro, čak smo je i završili. Došao sam kući nakon završenog snimanje, vratio sam se, konačno. Mislim da je to bio veoma dobar posao. Verovatno će serija izaći u januaru. Mi smo veoma uzbuđeni. Bilo nam je jako zabavno radeći.” Pedantna priprema projekta u kojem je ispričan život Mevlane Celaleddina Rumija daje sliku, odnosno najavu veoma uspešne serije.

Kaan Yildirim je takođe skrenuo pažnju na ovu tačku i rekao: „Bio je to važan projekat, Mevlana Celaleddin-i Rumi je važna istorijska ličnost. Takođe smo radili veoma pedantno da proizvedemo nešto dostojno tog imena.“.

Glumac, koji je dao i podatke o liku koji je igrao, objasnio je da je u seriji učestvovao kao komandant Seldžuka. Ponovivši da su svi uložili mnogo truda i rada, glumac je rekao da je zadovoljan projektom, rekavši: „Nadam se da će biti jako dobar.”.

NOVO - Sevda Erginci u novoj TV seriji Civan Mert

By: TV Exposed