Nesrin Cavadzade zabranila poljupce Gokhanu Alkanu na TV ekranima?!

Stiže nam zanimljiva priča o Nesrin Cavadzade i njenom momku Gokhanu Alkanu. Nesrin je prema pisanju turske štampe zabranila Gokhanu poljupce na sceni.

Nesrin Cavadzade zabranila poljupce Gokhanu Alkanu na TV ekranima?!

Foto Credits: Milliyet

O navodnoj „direktivi“ Nesrin Cavadzade pišu skoro svi turski mediji. Kako navode u tekstovima, Nesrin je kao jedan od uslova Gokhanu postavila i to da ne sme da snima scene sa poljupcima na TV ekranima.

To je razlog zbog čega takvih scena nije bilo u poslednjoj epizodi serije Kalp Yarasi, pišu mediji. Ipak, kao razlog za to se navodi i slučaj koronavirusa koji je izbio na setu i takve scene bi jednostavno predstavljale možda i nepotreban rizik. Šta je od toga prava istina, zaista je teško proceniti.

Nesrin se oglasila po tom pitanju i ako joj je verovati na reč, u pitanju je još jedna laž koju su mediji plasirali. Ona je profesionalac i nikada ne bi dovodila u pitanje posao njoj drage osobe. Takve scene su potpuno normalne i zaista nije tačno da je ona Alkanu zabranila da snima scene ljubljenja. To je jedan veliki apsurd i potpuno netačna informacija, istakla je glumica.

Šta vi mislite, da li je Cavadzade momku zaista zabranila poljupce na sceni? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ozge Gurel u novoj seriji!

 By: Milt-TV Exposed