Poznati novi detalji radnje serije Yandaki Oda | Sledeća soba

Objavljen je dugo očekivani prvi trejler nove serije Yandaki Oda | Sledeća soba.

Poznati novi detalji radnje serije Yandaki Oda | Sledeća soba

Foto Credits: DiziCentral

Prvi trejler, koji je dao znake njegove zanimljive priče i uspešne glume, odjeknuo je društvenim mrežama.

Prezentacija, u kojoj su se dve porodice prvi put susrele licem u lice, nagovestila je sukobe do kojih će doći između porodica.

U glumačkoj ekipi serije Yandaki Oda | Sledeća soba ima veoma impresivnih imena.

Sa svojom živom pričom i glumačkom postavom koja je kreirana sa velikom pažnjom, serijal Yandaki Oda tvrdi da je jedan od važnih projekata 2024. godina.

Nova i ambiciozna serija Yandaki Oda uskoro će upoznati publiku. Glumačka ekipa serije, koju je producirao OGM Pictures, čiji je producent Onur Guvenatam i režira je Cagri Vila Lostuvali, uključuje sledeća imena:

Sevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pinar Ak, Derya Karadas, Bulent Polat, Nekazet Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazli Cetin, Nilsu Yilmaz, Samet Kaan Kuyucu, Irem Kubra.

Radnja serije

Tema serije Yandaki Oda | Sledeća soba, koja broji dane za susret sa publikom, je sledeća:

Sevgi Ersoy (Sevval Sam), čija je karijera opala dok je bila poznata voditeljka programa, iznenada se udaje za Fikreta Alabeja (Caner Cindoruk), jednog od vodećih biznismena u zemlji.

Ovaj neočekivani brak stvara šok efekat na sve. Sevgi i Fikret su i ranije imali nesrećne brakove. Paru, koji sada želi da proživi svoje drugo proleće, neće biti lako da ostvari svoje snove.

Jer kada se njih dvoje venčaju, to znači da se njihove veoma različite porodice okupljaju...

NOVO - Loš star serije Senden Once | Pre tebe

By: TV Exposed