Loš star serije Senden Once | Pre tebe

Projekat Senden Once | Pre tebe je barem se čini nova zadivljujuća priča. Međutim, rezultati rejtinga prve epizode su jako loši.

Loš star serije Senden Once | Pre tebe

Foto Credits: IMDB

Tople i iskrene slike biće prikazane na ekranu i dirnuće srca pričama iz komšiluka.

U seriji Senden Once | Pre tebe, koja okuplja mlade talente i majstore u istom projektu, Altan Erkekli igra lik Dermana, kvartovskog zelenaša; Nalan Kurucim je počela da se pojavljuje pred publikom kao Semiha, Isil Daiioglu kao Adalet, Ugur Bicer kao Serdar i Taha Unal kao Emir.

U prvoj epizodi serije, koja je emitovana u utorak uveče, 13. februara, u glavnim ulogama igraju Alp Navruz, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkaya.

Feride Kaytan je rediteljka serije Senden Once, čiji je scenario napisala Basak Angigun.

Alp Navruz kao Hakan

Sledi par detalja o liku kojeg Alp Navruz igra u novoj seriji:

Njegov posao je bio da gradi, ali Hakan nije mogao da izgradi pravi dom za sebe. Biti istinski voljen je jedno, a biti siguran u stvarnost ljubavi je drugo. Nikada nije mogao biti siguran u ljubav svoje žene. Imao je malu ljubavnu vezu tokom poslovnog putovanja, ali je upao u velike nevolje. Znate, on je želeo da sve bude stvarno; bez laži i varanja. Tako je sada bilo. Merve je bila stvarna, ali zato što je bila stvarna, bilo je nemoguće više je voleti.

Da li bi ipak mogao da uspe? Da je Hakan, naravno da je bilo moguće. Zato što je od detinjstva postigao sve što je naumio.

Kada je u pitanju rejting serije Bir Sevdadir | To je ljubav, rezultati prve epizode nisu baš dobri. Total rejting je bio 2.29, AB 1.54 i u ABC1 kategoriji 2.20.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Dogukan Polat o svom liku iz nove serije

By: TV Exposed