Demet Ozdemir ne veruje u ljubavne taktike iz njenih serija i filmova

Glumica Demet Ozdemir privukla je pažnju izjavama koje je nedavno dala u programu Ibrahima Selima koji je emitovan na Fox TV-u.

Demet Ozdemir ne veruje u ljubavne taktike iz njenih serija i filmova

Foto Credits: IMDB

U romantičnim humorističnim pričama u kojima glumica učestvuje, taktika zabavljanja je uvek dolazila do izražaja. Glavna tema romantičnih komedija, u kojima Demet Ozdemir igra uloge je taktika zabavljanja i svaka faza zabavljanja. Popularna glumica, koja je oduševila svoje fanove romantičnim humorističnim pričama u TV serijama No 309 i Erkenci Kus, veliku pažnju privukla je i filmom Ljubavna taktika / Ask Taktikleri objavljenom na Netflixu.

Demet Ozdemir, koja je završila snimanje digitalne serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene koja je nedavno došla do izražaja kao druga turska serija Disney plusa, pokušaće da svoju publiku očara još jednom romantičnom humorističkom pričom.

Dok je glumičina nova serija izazvala radoznalost kod fanova, uzbuđenje je povećala i najava da će biti emitovana 14. septembra.

Ozdemir, koja će se udati za Oguzhana Koca 26. avgusta, uskoro će ponovo biti na snimanju filma Ljubavna taktika 2 / Ask Taktikleri 2. Glumičine reči o zabavljanju takođe su bile veoma potaknute na razmišljanje s obzirom na mnoge scene u njenim projektima. Iako je taktika zabavljanja uvek u prvom planu u romantičnim komedijama, Demet veruje da one baš i ne funkcionišu u stvarnom životu.

NOVO - Da li je Ceylin ubila ili "ubila" Ilgaza?!

By: TV Exposed