Aytac Sasmaz ima novu ulogu

Turski glumac Aytac Sasmaz rođen je u Manisi 1998. godine i na snimanjima je od 2017. godine.

Aytac Sasmaz ima novu ulogu

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je dobio veliko priznanje u liku Feyzulaha u vojničkoj TV seriji Soz / Zakletva, kasnije je dobio veliki uspon u karijeri sa projektima Hekimoglu i Baht Oyunu. Glumac, koji nije mogao da pronađe ono što je očekivao u najnovijoj TV seriji u kojoj je glumio, Darmaduman, zažalio se što je priča kratko trajala jer nije dobila dovoljno pažnje publike.

Dok su obožavatelji glumca čekali novu seriju, pozorišno iznenađenje stiglo je od Aytaca Sasmaza. Mladi glumac je rekao da radi sa tročlanom glumačkom ekipom kako bi ljubiteljima pozorišta predstavili porodičnu dramu. Osim Aytaca Sasmaza, u predstavi su i Hande Dogandemir i Levent Can. Glumac je rekao:

„To je igra sa tri glumca, porodična drama. Uzbuđeni smo. Nakon otvaranja i premijere, naše uzbuđenje će se smanjiti“, istakao je on. Aytac Sasmaz, koji je odgovorio na pitanje o razlici između glume u TV seriji i pozorišta, izjavio je sledeće: „Pozorište je više zadovoljavajuće. Pošto ste licem u lice sa publikom, pokazujete sasvim drugačiji osećaj, nešto stvarnije, prirodnije. Za mene je to sasvim drugačiji svet.".

Objašnjavajući da se probe za predstavu nastavljaju, glumac je rekao da je 2023. godina dobro počela za njega.

NOVO - Otkriven datum premijere turske serije Aile / Porodica

By: TV Exposed