Pad za serije Teskilat i Yargi, porast za projekat Ego!

Kada pogledamo takmičenje u rejtingu između TV serija nedeljom uveče, bilo je veoma zanimljivih dešavanja 12. marta uveče.

Pad za serije Teskilat i Yargi, porast za projekat Ego!

Foto Credits: IMDB

Dok je serija Teskilat doživela značajan pad u AB grupi, imala je slične brojke prošlonedeljnim rezultatima u total i ABC1 grupi. Međutim, to nije moguće reći za još jednu ambicioznu seriju u nedelju uveče, Yargi.

Iako je to bila prva u grupama AB i ABC1, neko vreme se činilo da je serija Yargi / Presuda izgubila interesovanje kako se sezona približavala kraju. Priča o seriji, u kojoj glavne uloge igraju Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu i dalje je projekat koji željno iščekuju milioni ljudi, jer je svake nedelje pun iznenađenja. Međutim, potrebno je videti činjenicu da je postepeno gubio rejting 2022. i ranije.

Dok se ovo dešavalo u TV serijama Yargi i Teskilat, stvoreno je obećavajuće okruženje za novu seriju Ego Fox TV-a. Publika sada traži različite priče, a serija Ego, u kojoj glume Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, postala je jedna od alternativnih produkcija.

Porast interesovanja

Iza nas je četvrta epizoda ove nove turske serije. Posmatramo situaciju koja postiže ocene veoma blizu proseka i svake nedelje sve više privlači pažnju publike. Kako se priča o seriji odmiče, to se ogleda u deljenju na društvenim mrežama, gde se povećava radoznalost publike.

Serija Ego je sa 4. epizodom zauzela šesto mesto u total kategoriji rejtinga. Serija je zauzela četvrto mesto u AB i ABC1. Možda je gledanost malo porasla u odnosu na prošlu nedelju, ali i ovo je veoma smisleno. U okruženju u kojem su i Yargi i Teskilat suočeni sa smanjenjem interesovanja, ako serija Ego otkrije dobru moć priče, može privući gledaoce. Samim tim javlja se nada da bi ovaj projekat mogao malo duže da opstane u etru.

NOVO - Da li će serija Kizilcik Serbeti prestići Yali Capkini?!

By: TV Exposed