Da li će serija Kizilcik Serbeti prestići Yali Capkini?!

Projekat Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koji se emituje na Show TV-u i nastavlja sa veoma dobrim gledanošću petkom uveče, u poslednje vreme nije na dnevnom redu društvenih mreža.

Da li će serija Kizilcik Serbeti prestići Yali Capkini?!

Foto Credits: IMDB

Kizilcik Serbeti, koji je uspeo da prođe Yali Capkini, koji je prošlog petka opisan kao najuspešnija serija u grupi AB, iznenada je dobio drugačiju moć sa svojom pričom izgrađenom na odnosima.

Ova moć je rezultirala time da su scenaristi kroz veze privukli milione gledalaca na ekran Show TV-a. Znamo da je cilj prikazivanja realnog pogleda na društveno različite porodične strukture odstupio kada je serijal prvi put počeo. Ranije smo davali različite ocene o ovoj temi.

Scenaristi su u prvim epizodama serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice pokušali da nastave sa glavnom idejom da konzervativne i sekularne porodice imaju slične vrednosti jedna drugoj, iako su zapravo izgledale drugačije. Međutim, kada ova glavna ideja nije bila dovoljna da ojača seriju, ovog puta su se pojavile priče fokusirane na odnose.

Činjenica da je flert između Kivilcim i Omera doveo do otvaranja starih beležnica bila je važna tema. Posle smo bili svedoci da se vetar ljubavi koji je započeo između lika Nurseme i Umuta završio na sasvim drugačiji način. Nursema je bila udata za Ibrahima pod pritiskom porodice. Dok je Umut krivio sebe, Nursema nije mogla da prihvati ovu situaciju i pokušala je samoubistvo.

Veliki broj komentara

Upravo u takvom okruženju Abdulah, koji je svoju ćerku Nursemu udao za čoveka kojeg nije volela, pozivajući se na njegove običaje i tradiciju, došao je do toga da je jednoj mladoj ženi priznao ljubav, što u ovom slučaju ne bi bilo prihvaćeno. Naravno, bilo je normalno dobijati kritike poput ohrabrivanja nasilja i ugnjetavanja nad ženama i normalizacije kroz lik Nurseme...

Hiljade postova na ovu temu objavljeno je na društvenim mrežama. Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, osim što je bila broj jedan u AB grupi u gledanosti, bila je ponovo i na dnevnom redu na društvenim mrežama.

Ukoliko ovako nastavi, serija Kizilcik Serbeti bi mogla da ugrozi Yali Capkini u pogledu toga da joj oduzme vrh gledanosti u danu emitovanja…

NOVO - Da li Hande Ercel treba da se izvini novinarima?!

By: TV Exposed