Serenay Sarikaya – karijera u padu, šta dalje?

Da li će se Serenay Sarikaya vratiti na TV ekrane? Ima li vesti o njenoj karijeri? Da li će glumica nastaviti rad na filmu o pevačici Bergen? Samo su neka od pitanja koja muče njene fanove. U poslednjih nekoliko meseci svi poštovaoci njenog rada su zabrinuti. Pandemija je uticala na skoro sve Serenayine planove. Film ...

Serenay Sarikaya – karijera u padu, šta dalje?

Da li će se Serenay Sarikaya vratiti na TV ekrane? Ima li vesti o njenoj karijeri? Da li će glumica nastaviti rad na filmu o pevačici Bergen?

Samo su neka od pitanja koja muče njene fanove. U poslednjih nekoliko meseci svi poštovaoci njenog rada su zabrinuti. Pandemija je uticala na skoro sve Serenayine planove. Film o pevačici Bergen koji se pripremao je trenutno pauziran. Bioskopi u Turskoj su zatvoreni i filmska industrija je u veoma teškoj situaciji. Digitalne platforme nisu želele da finansiraju taj projekat, pa je producent Timur Savci odlučio da film „stavi na policu“.

Ono što najviše brine njene fanove, a i fanove svih zvezda turskih serija je njihov rad u TV serijama. Sarikayini fanovi i dalje čekaju njen povratak na TV ekrane. Prošlo je skoro šest godina od kada se Serenaya pojavila u seriji Medcezir. Tokom tog perioda pojavila su se nova lica i novi glumci koji krupnim koracima koračaju ka uspehu.

Serenay Sarikaya je nedavno najavila da se vraća poslu i da je u pitanju rad za jednu od digitalnih platformi. Bilo da je u pitanju Netflix, Amazon ili nova turska digitalna platforma Exxen, budući projekat može biti od presudnog značaja za nastavak (čitaj opstanak) njene karijere...

NOVO - Kadir Dogulu najavio novu seriju (FOTO)

By: TV Exposed