Burcu Ozberk odmara i razmatra nove poslove

Turska serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta, u kojoj je Burcu Ozberk delila glavnu ulogu sa Ilhanom Senom, završila je epizodom emitovanom 22. aprila.

Burcu Ozberk odmara i razmatra nove poslove

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @Burcu Ozberk

Burcu Ozberk se oprostila od Ask Mantik Intikam, tako što je objavila emotivni post na svom Instagram nalogu. Lepa glumica, umorna od svog intenzivnog radnog tempa, odlučila je da predahne na Baliju čim se serija završila.

Uživajući u suncu i moru, glumica često deli egzotično ostrvo, odnosno fotografije sa odmarališta na svom nalogu na društvenim mrežama.

Glumica je postavila nove fotografije jednu za drugom u svom poslednjem postu, gde je napisala: „Ono što jedem i pijem, mesta koja vidim su neverovatna“.

Objava glumice je za kratko vreme dobila stotine hiljada lajkova i komentara na njenom Instagram nalogu, koji ima 9 miliona pratilaca. Jednu od tih fotografija možete pogledati i ispod naslova. Njeni fanovi se polako pitaju koje korake će glumica preduzeti u karijeri u narednom periodu, dok ona još uvek odmara od naporne sezone.

U izjavi koju je proteklih dana dala novinarima, Burcu je rekla da joj je nedostajala pozorišna scena. Navela je da bi mogla da učestvuje i u mjuziklu i da sa obrazovanjem koje ima sve može da se desi. Burcu Ozberk je podsetila da je studirala na konzervatorijumu i rekla da ako vredno radi može da učestvuje u bilo kom projektu.

Ostaje da vidimo za koji projekat će se odlučiti ova lepa turska glumica.

NOVO - Ozan Dolunay krajem avgusta na TV ekranima

By: Milt-TV Exposed