Najpopularnije turske glumice u februaru 2023. godine

Kompanija DigiLUP iz dana u dan prati stanje na društvenim mrežama. Ovog puta su prikazali listu popularnosti, odnosno broja poruka koje su napisane u februaru 2023. godine kada su u pitanju turske glumice.

Najpopularnije turske glumice u februaru 2023. godine

Foto Credits: haber7

Dakle, da razjasnimo. Ovo ne znači da su ove glumice najbolje, niti da su njihove serije najgledanije i najkvalitetnije. U pitanju su brojke koje se odnose na pominjanje njihovih imena, koja se neretko pominju i zbog njihovog privatnog života ili u najobičnijim tračevima. Turska glumica o kojoj se najviše pričali (pisalo) u prošlom mesecu na društvenim mrežama je Sila Turkoglu koja nakon dnevne serije Emanet radi sjajan posao u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Na drugoj poziciji je Lizge Comert, glumica iz serije Kardeslerim | Moja braća. Odmah iza nje je glavna glumica serije Cop Adam | Čiča Gliša, Elcin Sangu. Na četvrtom mestu je Melis Minkari, dok je peta pozicija pripala mladoj Su Burcu Yazgi Coskun.

Devrim, Afra, Bensu, Rabia i Eda od 5. do 10. mesta

Šesto mestu je zauzela Devrim Ozkan, dok je sedma zvezda trenutno najpopularnije turske TV serije Yali Capkini, Afra Saracoglu. Osmu poziciju u februaru 2023. godine kada su u pitanju turske glumice, odnosno njihova zastupljenost na društvenim mrežama pripala je Bensu Soral koja radi veoma dobar posao u seriji Tuzak | Klopka, iako je gledanost ovog projekta jako loša.

Deveta je Rabia Soyturk, dok je deseto mesto na ovoj rang listi zauzela Eda Ece.

NOVO - Ebru Sahin u drugačijoj ulozi u seriji Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

By: TV Exposed