Ebru Sahin u drugačijoj ulozi u seriji Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

U seriji Hercai, koja je trajala tri sezone, glavni ženski lik priče bila je Reyyan, koju je igrao Ebru Sahin.

Ebru Sahin u drugačijoj ulozi u seriji Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

Foto Credits: DiziCentral

Nakon što je taj projekat dobro gledan u mnogim zemljama sveta, Ebru Sahin je takođe stekla veliku popularnost. Prošle sezone, glumica, koja se izborila sa situacijom u kojoj se dokazala kao žena ratnica u seriji Destan, dobila je intenzivnu obuku i uradila sjajan posao.

Činjenica da je Ebru Sahin bila glavni element priče u serijama Hercai i Destan malo se razlikuje u projektu nove serije Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda. Ebru, koja je za svoj novi posao izabrala seriju Yuz Yillik Mucize, koja ima sasvim drugačiju priču, sada kada je na vrhuncu svoje karijere, tumačiće lik po imenu Harika. Međutim, ovog puta ćemo videti Birkana Sokullua kao glavnog elementa u priči Star TV serije.

Iako je Ebru Sahin glavna ženska uloga u priči o 130-godišnjem liku Ali Tahira, ona nije centralna ličnost kao u TV serijama Hercai i Destan. Birkan Sokullu, koji je imao dve veoma uspešne sezone u seriji Masumlar Apartmani, pojaviće se pred publikom kao prvo ime u detaljima priče koja seže u prošlost.

Dobar glumački kadar

Dakle, u priči o liku Ali Tahira, lik Harike će se odigrati kao deo ljubavi. U smislu serije koja se odvija u današnjem svetu i odnosi se na iskustva Ali Tahira iz prošlosti, Yuz Yillik Mucize crta seriju koja je i drugačija i ističe Birkana Sokullua.

Naravno, treba podsetiti da su u seriji i veoma značajni glumci kao što su Zerrin Tekindor, Necip Memili i Humeyra.

Ovaj projekat, u kojem i dva mlada glumca, kao što su Yalcin Hafızoglu i Ecem Calhan, učestvuju u glumačkoj postavi, takođe ljubavnom pričom najavljuje povratak Ebru Sahin na ekrane.

NOVO - Kivanc Tatlitug kao šef mafije u novoj seriji Aile | Porodica

By: TV Exposed